RODE Wireless ME Kablosuz Mikrofon Sistemi

(0) Yorum - 0 Puan
Stok Kodu
RWMERXTX
Garanti Süresi
24 Ay
*1.842,94 TL den başlayan taksitlerle!
6.817,50 TL
Hızlı Gönderi
Kargo Bedava
Aynı Gün Kargo 16:00'a Kadar Olan Siparişlerde Geçerlidir
RODE Wireless ME Kompakt Dijital Kablosuz Mikrofon Sistemi (2,4 GHz, Siyah) İncelemesi


Genel Bakış

Her Seviyede İçerik Oluşturucular için Rode Kalitesinde Kablosuz Ses
Rode Wireless ME, içerik oluşturucuların, vlogger'ların, etkileyicilerin ve mobil gazetecilerin tüm deneyim seviyelerinde eller serbest kablosuz sesi yapımlarına hızlı ve güvenli bir şekilde dahil etmelerine olanak tanıyan, aerodinamik ve kullanımı kolay bir kablosuz mikrofon sistemidir. bir kamera, tablet veya mobil cihazda çekim yapıyorsanız. Klipsli mikrofona/vericiye ek olarak, iki kanallı alıcı aynı zamanda yerleşik bir mikrofona sahiptir ve bu, kamera operatöründen gelen sesi kaydetmeyi mümkün kılar; bu, röportajlar ve belgeseller için harikadır.

100 metreye kadar güvenli Seri IV 2,4 GHz dijital iletimle övünen tek kanallı sistem, endişelenecek menüler veya hassas kadranlar olmadan çalıştırıldığında hazırdır; Bir bakışta kritik bilgiler sağlar. Daha fazlasına hazır olduğunuzda, güçlü bir özellik grubuna erişmek ve ayarlarınızı özelleştirmek için Rode'un eşlik eden uygulamalarını kullanın.
 


Genel Özellikler
  • Röportajlar, Vlog'lar ve Podcast'ler için
  • 3,5 mm Jaklı Klipsli Verici/Mikrofon
  • Dahili Mikrofonlu Çift Kanallı Alıcı
  • Kamera/Mobil Cihaz için Kablolar dahildir
  • Kolay Kurulum, Akıllı Kazanç Yardımı
  • 7 Saatlik Şarj Edilebilir Piller + USB Gücü
  • Uygulama ile Güçlü Özellikler/Özelleştirme
  • 2 Kürklü Ön Cam içerir
  • 328' Görüş Açısı Menzili

 


Dahili Mikrofonlu Çift Kanallı Alıcı
Alıcının küçük form faktörü ve entegre klipsi sayesinde bir kameraya, telefona veya tablete kolayca monte edilebilme esnekliği sağlar.
Çift kanallı alıcı, hem 3,5 mm çıkış jakına hem de USB-C konektörüne sahiptir ve çok çeşitli kameralar ve mobil cihazlarla çalışmasına olanak tanır.
Seslendirmeler, röportajlar ve belgeseller için harika olan kamera operatöründen gelen sesi almak için alıcıdaki yerleşik mikrofonu kullanın.
Kameralara bağlantı için verilen 3,5 mm TRS - TRS kablosunu kullanın; 3,5 mm TRS - TRRS kablosu, kulaklık jakı olan akıllı telefonlar ve mobil cihazlarla kullanım içindir.
Alıcıyı Android telefonlara ve USB-C bağlantı noktasına sahip mobil cihazlara bağlamak için USB-C - USB-C kablosunu kullanın; Lightning donanımlı Apple cihazlarıyla kullanım için bir USB-C - Lightning konektörü sağlanır.


Kutunun Dışında, Setin Üzerine
Mobil gazeteciler, etkileyiciler ve vlogger'lar cep ve çanta dostu taşınabilirliği takdir edecekler. Verici ve alıcı o kadar küçük ve hafif ki konu ve kamera operatörü orada olduklarını bile unutacak. Rode'un optimize edilmiş iletim algoritmasının izniyle, Wireless ME, 100 metreye kadar görüş mesafesi ile sizi güçlendirir ve perakende mağazaları, alışveriş merkezleri, ofis binaları gibi kalabalık kısa mesafeli ortamlarda kesintileri azaltmak için sinyal güvenilirliğini destekler. ve oteller. Optimum performans için, kullanıcıların verici ve alıcı arasında mümkün olduğunca doğrudan bir görüş hattını korumaları önerilir.
Rode'nin Seri IV 2,4 GHz dijital iletimi, güvenlik, kararlılık ve sorunsuz çalışma için 128 bit şifreleme içerirken, lisanslar ve frekans zorunluluklarıyla uğraşmanın yarattığı sıkıntıyı da ortadan kaldırır. Wireless ME ile dünyanın herhangi bir yerine gidin ve güvenilir kablosuz performans elde edin.

Ücretsiz Rode Uygulamaları ile çalışır
Rode Central uygulaması, cihaz ayarlarınızı hızlı bir şekilde yapılandırmanıza, gelişmiş özelliklerin kilidini açmanıza, işlevleri etkinleştirmenize ve devre dışı bırakmanıza ve ürün yazılımınızı güncellemenize olanak tanır.
Rode Capture, içeriğiniz için profesyonel video ve ses yakalamaya yönelik benzersiz yaratıcı özelliklere sahip sezgisel bir video uygulamasıdır. Rode mikrofonlarının tam uygulama içi kontrolünü sunan tek video uygulamasıdır ve anında arayüzü ve güçlü çift kamera modları ile Rode Capture, video röportajları kaydetmekten sahada raporlamaya ve TikTok için içerik oluşturmaya kadar her şey için idealdir. Snapchat veya Instagram Makaraları.
Podcast, akış ve kayıt görevleri için harika olan Rode Connect yazılımı, 4 misafirin tek bir bilgisayara bağlanmasına olanak tanır. RodeCaster Pro'dan ilham alan, yayın tarzı kısıcılar, seviye ölçümü, ses pedleri, sessiz düğmesi, çok kanallı kayıt ve daha fazlasını içeren sezgisel bir kayıt arayüzü ile Rode Connect, podcast kaydınız üzerinde tam kontrol sağlar.


Bu ürünü Fotoaksesuar güvencesiyle temin edebilirsiniz.


Ek Özellikler

  • Alıcının 3,5 mm TRS çıkışı, mikrofon seviyesinde bir sinyal göndererek, onu DSLR ve aynasız kameralar, mobil cihazlar ve taşınabilir ses kayıt cihazları dahil olmak üzere bir dizi cihazla uyumlu hale getirir.
  • Dahili lityum iyon polimer piller, uzun çekimlerin üstesinden gelmek için yedi saate kadar pil ömrü sunar.
  • Bileşenlerdeki USB-C bağlantı noktaları, pilin yeniden şarj edilmesini, harici USB pil paketleri (ayrı satılır) aracılığıyla güç verilmesini ve ürün yazılımı güncellemelerini sağlar; alıcı ayrıca mobil cihazlar ve bilgisayarlarla kullanıldığında dijital ses bağlantısı için sesi USB-C bağlantı noktasına verir.
  • Rüzgar ve hışırdayan giysilerden kaynaklanan gürültüyü en aza indirmek için iki tüylü ön cam içerir. Aynı anda üç mikrofonu yakalamak için sistemi ek bir vericiyle (ayrı satılır) genişletin.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
RODE Wireless ME Kablosuz Mikrofon Sistemi RODE Wireless ME Kablosuz Mikrofon Sistemi | Daha fazlasına hazır olduğunuzda, güçlü bir özellik grubuna erişmek ve ayarlarınızı özelleştirmek için Rode'un eşlik eden uygulamalarını kullanın, rode wireless me kablosuz mikrofon sistemi fiyat ve özellikleri, inceleme, ürün fiyatı, satın al, en uygun fiyat RWMERXTX
RODE Wireless ME Kablosuz Mikrofon Sistemi

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.