Canon EOS R6 Mark II + 24-105mm f/4-7.1 IS STM Lens Kit

(0) Yorum - 0 Puan
Stok Kodu
CER6MII_24-105-f/4-7.1-IS-STM.i
Garanti Süresi
24 Ay
*26.703,96 TL den başlayan taksitlerle!
%10
98.784,66 TL
109.760,74 TL
Hızlı Gönderi
Kargo Bedava
Aynı Gün Kargo 16:00'a Kadar Olan Siparişlerde Geçerlidir
Canon EOS R6 Mark II + 24-105mm f/4-7.1 IS STM Lens Kit İncelemesi


Genel Bakış

Özellikleri
  • 24,2 MP Tam Kare CMOS Sensör
  • 4K60 10-Bit Dahili Video, C-Log 3
  • Harici 6K ProRes RAW Kayıt
  • Çift Piksel CMOS AF II
  • 12 fps Mekanik. Deklanşör, 40 fps E. Deklanşör
  • Sensör Kaydırma 5 Eksenli Görüntü Sabitleme
  • 3,69m Noktalı OLED EVF
  • 3" 1,62m Nokta Değişken Açılı Dokunmatik LCD
  • Çift UHS-II Bellek Kartı Yuvası
  • RF 24-105mm f/4-7.1 IS STM Lens

Tam Çerçeve Çok Yönlü
Güçlü fotoğraf performansını uygun video özellikleriyle bir araya getiren Canon EOS R6 Mark II , multimedya yaratıcısı için çok yönlü, aynasız bir gövdedir. Güncellenmiş 24,2 MP CMOS sensör, daha iyileştirilmiş AF, etkileyici 4K 60p 10-bit video ve daha hızlı genel performans için güncellenmiş işleme ile eşleşir. Ayrıca, farklı çekim modlarına daha kolay erişim için yeniden tasarlanmış bir üst plaka da dahil olmak üzere kamera gövdesi daha sezgisel kullanım için güncellendi.

24,2 MP Full Frame Sensör ve DIGIC X İşleme
Güncellenmiş Tam Kare Sensör
Çözünürlük açısından tatlı bir noktaya ulaşan R6 Mark II, hem fotoğraf hem de video uygulamaları için çok yönlü, düşük ışık koşullarında iyi performans gösteren ve çarpıcı ve doğru renkler veren yeni bir 24,2 MP CMOS sensöre sahiptir.


DIGIC X İşlemci
R3'ten ödünç alınan R6 Mark II'nin yükseltilmiş işlemesi, kameranın multimedya yapısına uygundur. Yüksek hızlı seri çekimlerin yanı sıra yüksek çözünürlüklü 4K videoyu da işleyebilen DIGIC X, her kareden önce AF ve AE okumaları ile sessiz elektronik obtüratör ile 40 fps'ye veya mekanik obtüratör ile 12 fps'ye kadar sürekli çekimi destekler. Deklanşöre basmadan önce 0,5 saniyeye kadar olan anları kaydetmek için yayın öncesi yakalama sunan 30 fps RAW Seri Çekim modu da vardır.

Ayrıca, gelişmiş işleme, gelişmiş düşük ışık performansına yol açar; duyarlılık aralığı artık ISO 100-102400'den genişliyor ve çok zor aydınlatma koşullarında çalışmak için ISO 204800'e genişletilebiliyor.


UHD 4K Video Kaydı
Fotoğrafların ötesinde, R6 Mark II'nin sensörü ayrıca sensörün tam genişliğini kullanarak yüksek çözünürlüklü UHD 4K 60p dahili video ve Canon Log 3 ile 10 bit örnekleme ile çalışma yeteneği sunar. Aşırı örnekleme için 6K kayıt alanı da kullanılabilir. Gelişmiş netlik, azaltılmış hare ve daha düşük gürültü için 30p'de 4K çekim. Ağır çekim oynatma için, Full HD çözünürlüğe kadar 180p kayıt desteklenir.

HDR-PQ kaydı, 60 fps'ye kadar temiz bir 6K çıkışı destekleyen mikro-HDMI bağlantı noktası aracılığıyla kamera içi HDR prodüksiyon ve harici kayıt için de mümkündür. Ayrıca, sınırsız kayıt süreleri de mümkündür ve R6 Mark II, hem mikrofon hem de kulaklık bağlantı noktalarının yanı sıra geniş aksesuar uyumluluğu için çok işlevli bir ayakkabıya sahiptir.

Harici 6K Raw Kaydı
Mikro HDMI bağlantı noktası kullanılarak, uyumlu bir harici kaydedici ile eşleştirildiğinde ham video kaydı yapılabilir. Sensörün tam genişliğini kullanarak 6K 60p'ye kadar ProRes RAW ve kırpma ile 3,7K ham kayıt yapmak mümkündür.

Otomatik odaklama ve Görüntü Sabitleme
Çift Piksel CMOS AF II
Gelişmiş Dual Pixel CMOS AF II sistemi, tüm sensör alanını kapsayan ve özellikle hızlı, duyarlı ve hassas odaklama performansı sağlayan 1053 otomatik AF noktasına sahiptir.
Bu aşama algılamalı odaklama sistemi ayrıca insanları, hayvanları ve araçları akıllıca tanıma yeteneğiyle derin öğrenme teknolojisinden yararlanan gelişmiş konu algılama ve izleme özelliğine sahiptir. Konu izleme, otomatik olarak bu nesnelere kilitlenir ve çekim sırasında, hatta seri çekimler ve video kaydederken bile keskin odaklamayı sürdürür.
Dual Pixel AF II'nin düşük parlaklık sınırı, gece koşullarında bile doğru odaklama için etkileyici -6.5 EV'ye kadar odaklanır.


Sensör Kaydırma Görüntü Sabitleyici
Bir Gövde İçi Görüntü Sabitleyici (IBIS), elde çekim yapılırken 7 durağa kadar istenmeyen kamera sarsıntısını düzelterek, düşük ışık koşullarında elde çekim yapılmasına yardımcı olur ve video kaydederken sarsıntıyı azaltır. Bu 5 eksenli sistem, kullanılan lense bağlı olarak 8 durağa kadar kamera sarsıntısını telafi etmek için optik görüntü sabitleme özelliğine sahip lenslerle birlikte de kullanılabilir. Ek olarak Movie Digital IS, hareket halindeyken daha sabit görüntüler elde etmeye yardımcı olmak için dijital IS ile birlikte optik ve sensör kaydırmalı sabitleme yöntemlerini kullanır.

Gövde Tasarımı
EVF ve Değişken Açılı Dokunmatik LCD
Yüksek çözünürlüklü 3,69m noktalı 0,5" elektronik vizör, göz hizasında görüntüleme için parlak ve ayrıntılı bir araç sağlar ve 120 fps'lik hızlı yenileme hızı, daha gerçekçi bir vizör deneyimi için doğal hareket oluşturma sunar.
Arka 3,0" 1,62 m noktalı LCD dokunmatik ekran, vlog ihtiyaçları gibi öne bakan kaydın yanı sıra yüksek ve düşük çekim açılarından çalışma gibi avantajlar sağlayan değişken açılı bir tasarıma sahiptir.
İyileştirilmiş gövde tasarımı, sezgisel dokunsal kontrol için gövde boyunca dört farklı kontrol kadranı içerir ve hızlı ve sezgisel netleme noktası seçimi ve menü navigasyonu için kameranın arkasında bir joystick denetleyicisi kullanılır.


Güvenilir ve Sezgisel Kullanım
Güncellenmiş bir üst plaka tasarımı, daha sezgisel kullanım için Açık/Kapalı kadranını ve Fotoğraf/Video mod kadranını yeniden konumlandırır.
Günlük kullanım için tasarlanan bu kamera, zorlu koşullarda çalışmaya uygun, toza ve neme karşı dayanıklı bir gövde yapısına sahiptir.
Çift SD bellek kartı yuvası, dosya tasarrufu esnekliği sunar ve her ikisi de akıcı 4K video kaydını ve yüksek hızlı sürekli çekimi desteklemek için UHS-II kart hızlarına göre derecelendirilmiştir.


Esnek Bağlantı
Fotoğrafları ve videoları aktarmanın yanı sıra kamerayı uzaktan kontrol etmek için birden fazla yönteme izin veren kablolu ve kablosuz bağlantı seçenekleri mevcuttur.

Kamera içi şarj ve dosya aktarımları için USB-C 3.2 Gen 2 bağlantı noktası; bu bağlantı noktası ayrıca kameranın UVC/UAC protokollerini destekleyen Full HD 30p web kamerası olarak kullanılmasını sağlar
3,5 mm kulaklık ve harici mikrofon bağlantı noktaları
Harici bir kayıt cihazıyla çalışmak için Micro-HDMI bağlantı noktası
Mobil cihazlardan kablosuz aktarımlar ve uzaktan kamera kontrolü için Bluetooth ve 5/2.4 GHz Wi-Fi


Yeni Nesil Çok Fonksiyonlu Ayakkabı
Geleneksel bir sıcak kızak için bir güncelleme olan Çok İşlevli Yuva, daha fazla aksesuar işlevselliğine izin vermek ve geleneksel olarak ayrı pillere dayanan aksesuar türlerini seçmek için güç sağlamak için tasarımın önüne bir dizi pim ekler. Bu güncellenmiş ayakkabı, EL-5 Speedlite, ST-E10 Speedlite Verici, DM-E1D Stereo Mikrofon ve AD-P1 Akıllı Telefon Bağlantı Adaptörünün yanı sıra AD-E1 Çok İşlevli Ayakkabı Adaptörü dahil olmak üzere belirli aksesuarlarla uyumludur. eski ayakkabıya takılan aksesuarlarla uyumluluk.

Canon RF 24-105mm f/4-7.1 IS STM Lens
Şık ve çok yönlü Canon RF 24-105mm f/4-7.1 IS STMçok çeşitli koşullarda çalışmaya fayda sağlamak için geniş açıdan kısa telefoto odak uzunluklarını kapsayan çok yönlü bir zumdur. Değişken maksimum diyafram, günlük çekim gereksinimlerine uygun, etkileyici derecede kompakt bir profilin korunmasına da yardımcı olur. Esnek tasarımı tamamlayan, 1:2 maksimum büyütme oranında yakın çekim nesnelerle çalışmayı sağlayan benzersiz bir Merkez Makro Odak konumudur ve Optik Görüntü Sabitleyici de kamera sarsıntısının görünümünü en aza indirerek keskin görüntüler elde etmeye yardımcı olur. Ayrıca, bir STM motoru, etkileyici derecede sessiz ve pürüzsüz otomatik odaklama performansı ve tam zamanlı manuel odak geçersiz kılma sağlar. Ek olarak, yapılandırılabilir bir Kontrol Halkası, ISO, diyafram açıklığı ve pozlama telafisi dahil olmak üzere poz ayarlarını lensin kendisinden ayarlamanıza olanak tanır.

Standart zoom, çeşitli durumlarda çalışmaya uyum sağlamak için geniş açıdan kısa telefoto odak uzunluklarını kapsar.
Optik Görüntü Sabitleyici, düşük ışık koşullarında ve daha düşük deklanşör hızlarında daha iyi çalışmayı sağlamak için kamera sarsıntısının görünümünü beş durağa kadar en aza indirmeye yardımcı olur.
STM kademeli motor, hem video kaydı hem de fotoğraf çekimi için ideal olan hızlı, sessiz, pürüzsüz ve doğru otomatik odaklama performansı sunar.
Özelleştirilmiş Merkez Makro Odak ayarı, 1:2 maksimum büyütme ve yakın plan nesnelerin fotoğrafını çekmek için minimum 5,2" odaklama mesafesi ile çalışmayı sağlar.
Yapılandırılabilir Kontrol Halkası, diyafram, ISO ve poz telafisi dahil olmak üzere çeşitli pozlama ayarlarını yapmak için kullanılabilir.
Yuvarlatılmış yedi kanatlı diyafram, hoş bir bokeh kalitesine katkıda bulunur.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Canon EOS R6 Mark II + 24-105mm f/4-7.1 IS STM Lens Kit Canon EOS R6 Mark II + 24-105mm f/4-7.1 IS STM Lens Kit | Düşük ışık koşullarında iyi performans gösteren ve çarpıcı ve doğru renkler veren yeni bir 24,2 MP CMOS sensöre sahiptir canon fiyatı ve özellikleri, inceleme, ürün fiyatı, satın al, en uygun fiyat CER6MII_24-105-f/4-7.1-IS-STM.i
Canon EOS R6 Mark II + 24-105mm f/4-7.1 IS STM Lens Kit

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.