Hoya 77mm Mist Diffuser Filtre Black No1

(0) Yorum - 0 Puan
Stok Kodu
H77MDN1
Garanti Süresi
24 Ay
Havale
3.403,12 TL (%1,00 havale indirimi)
*929,24 TL den başlayan taksitlerle!
%12
3.437,50 TL
3.906,25 TL
Hızlı Gönderi
Kargo Bedava
Aynı Gün Kargo 16:00'a Kadar Olan Siparişlerde Geçerlidir
Hoya 77mm Mist Diffuser Filtre Black No1 İncelemesi


Genel Bakış

Hoya Mist Diffuser Black serisi, bir görüntüdeki nesneleri yayarak siyah bir sis efekti yaratan ve ona şık bir sinematik görünüm veren bir efekt filtresidir. Bu özel tür sis etkisi, iki kat optik cam arasında ince bir siyah nano tozun eşit olarak dağıtılmasıyla elde edilir. Daha iyi görünen bir etki ve gelişmiş parlamalar için kaplanmamış cam yüzey ile üretilmiştir. MIST DIFFUSER BLACK No0.5 ve No1 olmak üzere iki versiyonu mevcut olup, fotoğrafınız için istenilen yoğunluğu seçmek mümkündür.





Bir Filmden Bir Sahne Gibi
HOYA MIST DIFFUSER BLACK, ışık kaynaklarının etrafına ışık yayarak ve gölge kontrastlarını hafifçe bastırarak fotoğraflarınıza ve videolarınıza özel bir sinema efekti ekleyen ve bir filmdeki bir sahneyi andıran zarif nüanslar yaratan yumuşak tip bir filtredir. MIST DIFFUSER BLACK'in çekici yanı, rötuş yapmadan sinematik bir kaliteyi anında elde etmenize olanak sağlamasıdır.

Yumuşak efekti sayesinde HOYA MIST DIFFUSER BLACK, portre çekimleri için de harika. Cilt dokusunu pürüzsüzleştirir ve genel kontrastı azaltarak modellere şık bir görünüm kazandırır. Diğer yumuşak filtrelerle karşılaştırıldığında, MIST DIFFUSER BLACK görüntüyü beyazlatmaz.

MIST DIFFUSER BLACK, manzara fotoğrafçılığında da özel bir atmosfer yaratabilir. Örneğin, ağaçların arasından geçen ışığı bulanıklaştırarak harika bir atmosfer yaratır. Pozlama telafisi daha parlak bir ayara ayarlanırsa, ışığın bulanıklaşması daha da güçlenir.

Videografide Mist Difüzör Siyah
HOYA MIST DIFFUSER BLACK, videolara çeşitli kameralar ve lensler arasında güvenilir bir şekilde tekrarlanabilen klasik bir vintage görünüm verir. Post prodüksiyonda bir yayılma efekti eklemek için zaman alan işi ortadan kaldırır ve kamera operatörlerine ve yönetmenlere set hakkında anında geri bildirim sağlar.

Tercih Ettiğiniz Güç İçin NO0.5 ve NO1 Arasında Seçim Yapın
HOYA MIST DIFFUSER BLACK serisi, oldukça hafif bir yumuşatma etkisi için No0.5 ve nispeten daha güçlü bir etkiye sahip No1 olarak mevcuttur. No0.5 ile karşılaştırıldığında, MIST DIFFUSER BLACK No1, özellikle güçlü arkadan aydınlatmalı veya gece sahnelerinde daha fazla ışık yayma etkisine sahiptir. No0.5 daha ince bir etki bırakarak filtreyi güçlü arka aydınlatma ile bile her durumda mükemmel hale getirir.

Çekim İçin İpuçları
MIST DIFFUSER BLACK No0.5 ve No1 farklı sahneler için önerilir. No0.5, güneş batmaya başladığında gece sahneleri ve arkadan aydınlatmalı sahneler için uygundur, No1 ise önden aydınlatmalı veya düşük ışıklı durumlar için daha uygundur.

Yumuşak etki, objektifin odak uzaklığı telefoto tarafındayken daha güçlü ve geniş açı tarafında daha zayıftır.

Efekt, ışık kaynağının türüne ve örneğin deklanşör hızı gibi diğer çekim koşullarına bağlı olarak değişebilir.

Vizörde görülen efekt ve çekim sonucu (baskıya, monitör boyutuna vb. bağlı olarak) farklılık gösterebilir.

Nihai sonuç, poz telafisine bağlı olarak da değişecektir, bu nedenle gerekirse poz telafisinin kullanılması önerilir.

Özellikler
  • Hafif olurken en iyi dayanıklılık için alüminyum çerçeve.
  • Vinyet riskini en aza indirmek için düşük profilli çerçeve.
Genel Bilgi
  • Modeli: Hoya Mist Difizör Siyah No1
  • Seri: Creative
  • Tip: Yumuşak
İlave Bilgi
  • Çerçeve malzemesi: Alüminyum


Bu ürünü Fotoaksesuar güvencesiyle temin edebilirsiniz.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Hoya 77mm Mist Diffuser Filtre Black No1 Hoya 77mm Mist Diffuser Filtre Black No1 | Görüntüdeki nesneleri yayarak siyah bir sis efekti yaratan ve ona şık bir sinematik görünüm veren bir efekt filtresidir, hoya 77mm mist diffuser filtre black no1 fiyat ve özellikleri, inceleme, ürün fiyatı, satın al, en uygun fiyat H77MDN1
Hoya 77mm Mist Diffuser Filtre Black No1

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.