Peri Bounce 1.1x1.7m Butterfly Paneli Gold/Silver Kit

(0) Yorum - 0 Puan
Stok Kodu
279
Garanti Süresi
24 Ay
Piyasa Fiyatı
10567.2
*2.856,58 TL den başlayan taksitlerle!
10.567,20 TL
Aynı Gün Kargo 16:00'a Kadar Olan Siparişlerde Geçerlidir

PERİ BOUNCE REFLEKTÖR (PBR1117)G/S Kit

Hızlı bir tempoda aktif çekim ortamının talepleri doğrultusunda. Özellikle hafifliği maksimize taşınabilirliği, kolaylık ve kolay depolama katlanabilir çerçeve tasarlanmış.

Kullanışlı ve Etkili Kullanımı Peri Bounce reflektör kolay ve hızlı bir kullanıma kullanıcının taşıması için küçük boyutta tasarlanmıştır.

Hızlı ve kolay montaj için, çerçeve içindeki Elastik kordon kolay montaj için olanak sağlar .

Hafiflik ve Dayanıklılık Çekim yerinde reflektör kullanımı kolay olmalıdır. Özel tasarlanmış alüminyum çerçeve ve PERI ÇERÇEVE REFLEKTÖR tüylü kumaş, mükemmel dayanıklılık ve hafiflik tüm fotoğraflama ortamında kullanılmak üzere tasarlanmıştır.

PERI BOUNCE REFLEKTÖR  ün özel bir çantası vardır. Bu çanta PERI BOUNCE REFLEKTÖR tüm bileşenleri saklamak ve her öğenin kaybını önlemek ve onları muhafaza etmek  üzere tasarlanmıştır.Ağırlık 2.8kg

Teslimat kapsamı:

1x Peri Bounce 1.1x1.7m Yansıtıcı Reflektör Paneli Gold/Silver Kit

1 x Taşıma Çantası

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Peri Bounce 1.1x1.7m Butterfly Paneli Gold/Silver Kit Fotoğraf ve video çekim ekipmanları, stüdyo aksesuarları uygun fiyatlarla ve distribütör garantisiyle Fotoaksesuar.com'da. Ücretsiz kargo avantajıyla online satın alın! 279
Peri Bounce 1.1x1.7m  Butterfly  Paneli Gold/Silver Kit

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.