JINBEI KE-25x100cm Hızlı Açılan Strip Softbox Gridli

(0) Yorum - 0 Puan
Stok Kodu
257
Garanti Süresi
24 Ay
Piyasa Fiyatı
2896.8
*783,08 TL den başlayan taksitlerle!
2.896,80 TL
Aynı Gün Kargo 16:00'a Kadar Olan Siparişlerde Geçerlidir

Jinbei KE-25x100cm Basit Tıklama Mekanizmalı Striplight Serisini Hızlıca Açın

Sekizgen  Jinbei KE Umbrella Striplight  , doğal ışığıyla moda, portre ve moda çekimleri için ideal vurgu ışığıdır. Hafif kenarlar oluşturmak veya yüzey yapılarını şekillendirmek için efekt ışığı olarak özellikle uygundur. Yapımı süper kolaydır ve sadece birkaç saniye sürer. Çubukları  yerlerine oturana kadar sıkın, ışık kaynağına takın - bitti! Bu, karşılıklı çubukları her zaman arka arkaya sıkarsanız en kolay şekilde çalışır. Softbox'ı tekrar bir araya getirmek de aynı derecede kolaydır: Hız halkasının tabanındaki tek tek çubukları hafifçe kaldırın, ilgili düğmeye basın ve ardından çubuğu bırakın.

Hızlı kullanıma hazır olması ve sağlam ve esnek ekran yapısı sayesinde ışık şekillendirici,   stüdyoda veya yerde esnek aydınlatma için ideal bir ortaktır. Standart difüzörler ve petek arasındaki etkileşim, Jinbei KE Striplight'ı optimum motif aydınlatması için son derece esnek bir araç haline getirir.

2229-2231_KE Striplight

Yüksek kontrasttan yönlendirilmişe

Daha sert gölgelere sahip yumuşak, yüksek kontrastlı ışık  , ışık şekillendiricinin gümüş renkli iç kısmından gelir.  Softbox üzerine montajı kolay iki yarı saydam difüzör ile yumuşak, dağınık ışık mevcuttur.

İç difüzör ayrıca görüntünün merkezinde (hotspot) daha parlak bir ışık alanı oluşumunu da azaltır. Dış  difüzör  , büyütülmüş bir ışıklı yüzey oluşturur ve ışığı daha da dışarı atar. Her iki difüzör de parlak yüzeylerde rahatsız edici yansımaların oluşumunu en aza indirir - bu, portre ve ürün fotoğrafçılığında büyük fayda sağlayan bir gerçektir.

Dahil edilen siyah  grid,başıboş ışık miktarını azaltır, ışığı daha çok merkeze yönlendirir ve dış alanları daha karanlık hale getirir. Yumuşak ışık karakterini değiştirmeden petek takılı yumuşak kutu motifi  daha hassas ve  kontrollü bir şekilde aydınlatır.

Bowens  bayonet ile Quickly Open Striplight Softbox, uygun bağlantı ile birçok stüdyo flaş ünitesine, şarj edilebilir stüdyo flaş ünitesine ve LED sürekli ışık lambalarına uyar. Işık şekillendiricinin mükemmel hizalanması için hız halkası 360 derece döndürülebilir.

 ÇOK YÖNLÜ:Bowens bayonet ile Hızlı Açılan Striplight Softbox, uygun bağlantı ile birçok stüdyo flaş ünitesine, şarj edilebilir stüdyo flaş ünitesine ve LED sürekli ışık lambalarına uyar. Işık şekillendiricinin mükemmel hizalanması için hız halkası 360 derece döndürülebilir.Işık şekillendirici kapatıldığında çok incedir ve fotoğraf çantanızda çok az yer kaplar. Bu, onu mobil kullanım için mükemmel hale getirir   ve tüm çekimlere yanınızda götürmeyi kolaylaştırır. Stüdyo dışında kullanım veya yerden tasarruf sağlayan depolama için, softbox ve aksesuarlar teslimat kapsamındaki taşıma çantasına kolayca sığar.  

Teknik Özellikler:

Şekil: dikdörtgen
Boyutlar (G x Y):25x100cm
Derinlik: 40,5cm (KE-25x100)
Çarşaf uzunluğu: 55cm (KE-25x100)
Uzunluk 58cm (KE 25x100)
Ağırlık: 1kg (KE 25x100)
Katlanabilir: Çubukların klik mekanizması
Dönebilir: 360°
Renk: gümüş (iç), siyah (dış)
Difüzör: dış, iç, beyaz
Bağlantı: Bowens 
Uyumluluk: Jinbei, Bowens bayonet

 Teslimat Kapsamı:

1 x Jinbei KE-25x100 Hızlı Açılan Striplight Softbox
1 x İç difüzör, beyaz
1 x Ön difüzör, beyaz
1 x Grid
1 x Taşıma çantası
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
JINBEI KE-25x100cm Hızlı Açılan Strip Softbox Gridli Fotoğraf ve video çekim ekipmanları, stüdyo aksesuarları uygun fiyatlarla ve distribütör garantisiyle Fotoaksesuar.com'da. Ücretsiz kargo avantajıyla online satın alın! 257
JINBEI KE-25x100cm Hızlı Açılan Strip Softbox Gridli

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.