JINBEI Delicacy 250w Paraflaş Bebek Çocuk Çekim Seti

(0) Yorum - 0 Puan
Stok Kodu
514
Garanti Süresi
24 Ay
Piyasa Fiyatı
7711.2
*2.084,53 TL den başlayan taksitlerle!
7.711,20 TL
Aynı Gün Kargo 16:00'a Kadar Olan Siparişlerde Geçerlidir

YENİ !!!JINBEI Delicacy 250w Paraflaş Bebek,Çocuk Çekim Seti doğum  fotoğrafçılığı için ideal bir tasarım

  Paket İçeriği:

 1 x Jinbei Delicacy DII-250w/s Paraflaş+1 x Güç Kablosu+1 x Model Lambası 50w

 1 x JINBEI Deep Focus 105cm Şemsiye +1 x JINBEI Deep Focus 105cm Diffuser +1 x JINBEI Şemsiye Taşıma Çantası  

 1 x Jinbei Tetikleyici TR-A3 flaş alıcı ve TR-A3 flaş vericiden oluşur.

 1 x Jinbei  Işık Ayağı 200cm

Jinbei markasının favori ve ekonomik ürünü olan Bebek ve çocuk ışık seti  , en uygun ışık ortamında bebek ve çocuklara direk ışık yansıtmadan homojen bir ışık ortamı ile en doğal görüntüleri yakalamak için oluşturuldu.Ayrıca hamile anne çekimleri için ideal olarak tasarlanmıştır.

  • Delicacy DII 250w paraflaş, stüdyo fotoğrafçılığı için mükemmel bir şekilde uygun olan flaş ünitesi, portre,bebek çekimleri yapmak için küçük bir stüdyo veya ev stüdyosu için ideal seçimdir.
  • Flaş kafasının gücü, nominal gücünün 1/32'si kadar azaltılabilir ve size ışık çıkışı üzerinde çok fazla kontrol, 50w modelleme ampulü, sürekli çekim için yüksek ısı direnci ve 2 saniyeden daha kısa bir geri dönüşüm süresi ile izin verir. ev veya iç mekan ortamında rahatça çekim yapabilir ve yüksek kaliteli sonuçlar elde edebilirsiniz. Flaş kafaları ayrıca, uzun ömür ve tutarlı renk sıcaklığı sağlayan, kullanıcı tarafından değiştirilebilir, yüksek kaliteli Alman Heimann flaş tüpleriyle donatılmıştır.
  • Ayrıca flaş kafası ile beraber gelen özel olarak tasarlanmış bir  Deep Focus 105cm Şemsiye ve diffüser ile uyumludur. Dayanıklıdır ve yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiştir, taneli yüksek yansıtıcı iç yüzeye ve difüzyona sahip olup, size flaşınızdan gelen ışığı yumuşatabilen bir ışık şekillendirici sağlar.
  • GERİ DÖNÜŞÜM SÜRESİ - 0.3-1.8s . FLASH GÜÇ DEĞİŞİMİ - 6 F-STOP 1/1-1/32 güç aralığı değişkeni . FLAŞ SÜRESİ - 1/1000'S . RENK SICAKLIĞI - 5500L +- 200K. MODELLEME LAMBASI - 50W . TETİKLEME YÖNTEMİ - SYNC/INFARED/FLASH TEST DÜĞMESİ .Set içeriğine dahil olan.
  •  JINBEI TR-A3 2.4GHz Dijital Paraflaş Tetikleyici Yeni Jinbei TR-A3 Kablosuz Dijital Paraflaş  tetikleyici Seti bir kamera ve paraflaş ışığını tetikler ve herhangi bir Jinbei paraflaş modellerini ve diğer marka paraflaşlar için uyumludur bir alıcı,verici ile birlikte . 

    TR-A3 tetikleyici 4 kanalı vardır ve yüksek anti-parazit yeteneğine sahip bir mikro-işlemci tarafından kontrol edilmektedir. Bu tetikleyici + alıcı setinin reaksiyon süresi çok hızlıdır. maksimum çalışma mesafesi 50M dir. Tüm fotoğraf stüdyolarında ve dış mekanlarda kullanılabilir.2.4GHz tepki hızı,1/250S senkron hızı

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
JINBEI Delicacy 250w Paraflaş Bebek Çocuk Çekim Seti Fotoğraf ve video çekim ekipmanları, stüdyo aksesuarları uygun fiyatlarla ve distribütör garantisiyle Fotoaksesuar.com'da. Ücretsiz kargo avantajıyla online satın alın! 514
JINBEI Delicacy 250w Paraflaş Bebek Çocuk Çekim Seti

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.