Sony GP-VPT2BT Çekim Kolu

(0) Yorum - 0 Puan
Stok Kodu
S-GP-VPT2BT
Garanti Süresi
24 Ay
*1.654,39 TL den başlayan taksitlerle!
%10
6.120,00 TL
6.800,00 TL
Aynı Gün Kargo 16:00'a Kadar Olan Siparişlerde Geçerlidir
Sony GP-VPT2BT Çekim Kolu İncelemesi


Genel Bakış

Çekim stabilitesini artırmaya yardımcı olan Sony GP-VPT2BT Kablosuz Çekim Kolu, hem elde çekim için daha geniş bir tutma yeri hem de şık bir masa üstü tripod işlevi gören kullanışlı bir araçtır.
 
Bluetooth bağlantısına sahip seçkin Sony kameralarla uyumlu olan bu tutma yeri, yerleşik deklanşör ve video kayıt düğmeleri, bir yakınlaştırma basmalı anahtarı ve özelleştirilebilir bir C1 düğmesi aracılığıyla belirli çekim kontrolleri üzerinde kablosuz kontrol sunar.
 
Sadece bir aksesuar tutma yeri olarak hizmet etmenin ötesinde, tutma yerinin kendisi üç bacağa yayılabilir ve eller serbest çekim için bir tripod işlevi görebilir. Entegre kafa, daha kolay konumlandırma için yukarı 80° (tripod olarak ayarlandığında 40°), aşağı 90° eğilebilir ve 360° dönebilir. Ek olarak, tutma yeri, belirli hava koşullarına dayanıklı kameralarla kullanıma uygun olması için toza ve neme karşı dayanıklıdır.
 

Genel Özellikler
  • Bluetooth özellikli Belirli Sony Fotoğraf Makineleri için
  • Kablosuz Kamera Kontrolü
  • Entegre Kontrollü Daha Büyük Kavrama
  • Masaüstü Tripoda Dönüştürür

Uyumlu Modeller
Sony A6100, Sony A6400, Sony A6600, Sony A7 II, Sony A7 III, Sony A7R II, Sony A7R III, Sony A7R IV, Sony A7S II, Sony A7S III, Sony A9, Sony A9 II, Sony ZV-E10 Sony Cyber-shot DSC-RX100 VII, Sony Xperia PRO-I
 

Bu ürünü Fotoaksesuar güvencesiyle temin edebilirsiniz.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Sony GP-VPT2BT Çekim Kolu Sony GP-VPT2BT Çekim Kolu | Hem elde çekim için daha geniş bir tutma yeri hem de şık bir masa üstü tripod işlevi gören kullanışlı bir araçtır, sony gp-vpt2bt çekim kolu fiyat ve özellikleri, inceleme, ürün fiyatı, satın al, en uygun fiyat S-GP-VPT2BT
Sony GP-VPT2BT Çekim Kolu

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.