Hoya 62mm Fusion One Next UV Filtre

(0) Yorum - 0 Puan
Stok Kodu
H62FONUV
Garanti Süresi
24 Ay
Havale
2.276,01 TL (%1,00 havale indirimi)
*621,48 TL den başlayan taksitlerle!
%5
2.299,00 TL
2.420,00 TL
Hızlı Gönderi
Kargo Bedava
Aynı Gün Kargo 16:00'a Kadar Olan Siparişlerde Geçerlidir

Hoya 62mm Fusion One Next Uv Filtre İncelemesi


 


Genel Bakış

HOYA FUSION ONE NEXT, yeni HOYA optik teknolojisine dayanan yenilenmiş FUSION ONE filtre serisidir. Seri, tüm dünyada amatör ve profesyonel fotoğrafçılar tarafından yaygın olarak kullanılan uzun süredir satılan HOYA PRO1D serisinden gelmektedir. Bu serinin ismindeki "ONE" kelimesi, fotoğrafçıların yaratıcılığına yaptığı katkının anısına, bu yeni serinin daha onlarca yıl hizmet edeceği inancıyla HOYA PRO1D'nin mirası olarak bırakılmıştır.

HOYA FUSION ONE NEXT serisi, HOYA'nın tüm yüksek değerli temel özelliklerin birleşimiyle üst düzey serisine katılıyor. Bu, onu çoğu durumda fotoğrafçıların ihtiyaçlarını karşılayan ve bu nedenle amatörler ve ileri düzey fotoğrafçılar için özellikle tavsiye edilen harika bir çok yönlü filtre yapar. Tozlu ortamlarda çekim yapan veya genel olarak filtreyi temizlemekten nefret eden kullanıcılar için yükseltilmiş sürüm FUSION ANTISTATIC NEXT'i öneririz. Genel olarak zorlu ortamlar için, birinci sınıf HOYA HD Mk II ve HOYA HD nano Mk II serileri önerilir.

Genel Özellikler
FUSION ONE NEXT UV, ultra yüksek ışık iletimi sağlayan ve filtrenin neden olduğu yansıma olasılığını azaltan filtre camının her iki tarafına uygulanan 18 katmanlı, yansıma önleyici kaplama ile birlikte gelir. Kaplama ayrıca leke tutmaz ve su itici özelliklere sahiptir, filtre camını parmak izlerinden ve lekelerden korurken temizliği hızlı ve kolay hale getirir.

FUSION ONE NEXT UV'nin camı, en yüksek görüntü kalitesi ve keskin bir UV kesimi için HOYA'nın profesyonel kalitede optik UV camından yapılmıştır. Dış halkası, çerçeve içindeki yansımaları en aza indiren siyah çerçevelidir.

Çerçeveye gelince, filtre HOYA'nın hafif ama sağlam alüminyumdan yapılmış özel tek parça, ön filtre dişli düşük profilli çerçevesiyle donatılmıştır.



Öne Çıkan Özellikler

 

 

  • 18 katmanlı kaplama, ultra yüksek ışık iletimi sağlar.
  • İstenmeyen UV ışığını sensöre ulaşmadan önce filtreler.
  • Leke tutmaz - parmak izlerinden ve lekelerden korur.
  • Su tutmaz - filtreyi temiz tutmak kolaydır.
  • HOYA'nın profesyonel kalitede optik UV camı.
  • HOYA'nın özel tek parça, ön filtre dişli düşük profilli filtre çerçevesi.

 


Bu ürünü Fotoaksesuar güvencesiyle temin edebilirsiniz.

 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Hoya 62mm Fusion One Next UV Filtre Hoya 62mm Fusion One Next UV Filtre | HOYA optik teknolojisine dayanan yenilenmiş FUSION ONE filtre serisidir, hoya 62mm fusion one next uv filtre fiyat ve özellikleri, inceleme, ürün fiyatı, satın al, en uygun fiyat H62FONUV
Hoya 62mm Fusion One Next UV Filtre

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.