Zhiyun Crane M3S El Gimbali

(0) Yorum - 0 Puan
Stok Kodu
Crane-M3S
Garanti Süresi
24 Ay
Havale
13.719,02 TL (%2,00 havale indirimi)
*3.784,28 TL den başlayan taksitlerle!
13.999,00 TL
Aynı Gün Kargo 16:00'a Kadar Olan Siparişlerde Geçerlidir
Zhiyun Crane-M3S 3 Eksenli El Gimbali İncelemesi


Genel Bakış

Video yaratıcıları için hepsi bir arada bir çözüm olan Zhiyun Crane M3S çok işlevli gimbal. Kompakt ama ana akım tam çerçeve kamera ve lens kombinasyonlarını taşıyacak kadar güçlü. Crane M3S, kameranızı Bluetooth deklanşör kontrolü ile kontrol etmenize ve sınırsız yaratıcılığınızı ortaya çıkarmanıza olanak tanır. İkisi bir arada serbest bırakma sistemi sizi yeniden dengelemekten kurtarır ve kamera pilinin tıkanmasını önler. Dahili iki renkli dolgu ışığı, optimum aydınlatma elde etmek için parlaklığı ve sıcaklığı ayarlamanıza olanak tanır.

Dokunmatik ekran ile yaratıcılığınızın kontrolünü daha önce hiç olmadığı kadar elinize alın. Crane M3S, her seferinde mükemmel çekimi yakalamaya odaklanabilmeniz için kullanım kolaylığı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Kompakt boyut : Yalnızca 705 gram ağırlığındaki bu hafif güç merkezi, taşınabilirlik ile yüksek yük taşıma kapasitesi arasında mükemmel dengeyi kurar.

Modüler dahili iki renkli dolgu ışığı : Kademesiz parlaklık/sıcaklık ayarı.

1,22" dokunmatik ekran : Tamamen yeni etkileşimli kullanıcı arayüzü

PD hızlı şarjı destekler: 7,5 saate kadar maksimum pil ömrü ile (sadece 2 saatte maksimum şarja ulaşabilirsiniz)

Bluetooth deklanşör kontrolü: Artık karışık kablolar veya karmaşık kurulumlar yok - Kameranızı Bluetooth deklanşör kontrolü ile kontrol edin ve sınırsız yaratıcılığınızı serbest bırakın.

Her kamera modeli için özelleştirilmiş Hızlı Çıkarma Plakaları: Kamera pillerini kamera montajı ve demontajı olmadan değiştirin.


Yaratıcı Modlar
Aşağıdaki modları destekler:
girdap modu
Portre modu
Git Modu
Hızlandırılmış mod


Panorama, Ağır Çekim, Hızlandırılmış, Hiper Geçişli ve Hareketli Geçiş: Zhiyun CraneM3S, ağır çekim, hızlı çekim, hızlandırılmış çekim, hiper geçiş ve panoramanın yanı sıra seçim yapmanıza olanak tanıyan SMART moduna sahiptir. çeşitli yerleşik şablonlardan. SMART modunu kullanarak şablona bağlı olarak belirli kamera hareketlerini, renk tonlamasını, geçişleri, özel efektleri ve müziği otomatik olarak ekleyebilirsiniz.

Özellikler
  • ZY Cami iOS/Android Eşlikçi Uygulaması
  • Panorama, Ağır Çekim, Hızlandırılmış Çekim, Hiper Geçişli ve Hareketli Çekim
  • Katlanabilir ve Ultra Kompakt Tasarım
  • 5,5 saate kadar Dahili Pil
  • Renk seçenekleri

Kutu İçeriği
  • 1 x VİNÇ M3S Gimbal
  • 1 x Standart Tripod
  • Sony Kontrol Kablosu LN-UCUS-C02
  • Canon Kamera Kontrol Kablosu LN-MBUC-B02
  • Panasonic Kamera Kontrol Kablosu LN-UCUC-D07
  • USB Type-C Şarj Kablosu
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Zhiyun Crane M3S El Gimbali Zhiyun Crane-M3S 3 Eksenli El Gimbali | zhiyun crane-m3s dji fiyatı ve özellikleri, inceleme, ürün fiyatı, satın al, en uygun fiyat Crane-M3S
Zhiyun Crane M3S El Gimbali

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.