DJI Mavic 3 Pro Cine Premium Combo

(0) Yorum - 0 Puan
Stok Kodu
DM3PCPC
Garanti Süresi
24 Ay
Havale
204.335,01 TL (%1,00 havale indirimi)
*55.794,81 TL den başlayan taksitlerle!
206.399,00 TL
Hızlı Gönderi
Kargo Bedava
Aynı Gün Kargo 16:00'a Kadar Olan Siparişlerde Geçerlidir
DJI Mavic 3 Pro Cine Premium Combo İncelemesi
 

Genel Bakış

Mükemmele Odaklanın
Mavic 3 Pro'nun üçlü kamera sistemi, farklı odak uzunluklarına sahip üç sensör ve lensi bir arada barındırarak yeni bir kameralı drone çağını başlatıyor. Hasselblad kamera ve çift tele kameralarla donatılmış Mavic 3 Pro, yeni çekim perspektiflerinin kilidini açan, yaratıcı özgürlüğü daha da kucaklamanıza, büyüleyici manzaralar yakalamanıza, fotoğraf hikaye anlatımını keşfetmenize ve sinematik şaheserler yaratmanıza olanak tanıyan üçlü kameralı bir drone'dur.





Görüntüleme Sistemi
Rakipsiz Üç Kameralı Amiral Gemisi
Bir drone, Üç lens ve sonsuz hayal gücü. Üçlü kamera sistemi ile çoklu odak uzaklığına sahip olan Mavic 3 Pro, zengin bir kamera dili elde edebilir ve üstün çoklu senaryo yetenekleriyle yaratıcılığınızı tam olarak ifade edebilir. Farklı odak uzunlukları arasında geçiş yapmak ve farklı senaryolarda farklı kompozisyon stillerini kolayca birleştirmek için ekrana dokunabilirsiniz.

Hasselblad Kamera, Büyük Detay
Mavic 3 Serisinin 4/3 CMOS Hasselblad kamerasını devralan Mavic 3 Pro, profesyonel yaratımın bir sonraki adımıdır. Hasselblad kamera, 12,8 durağa kadar yerel dinamik aralıkla 12 bit RAW fotoğraf çekmeyi destekleyerek unutulmaz görüntü ayrıntıları sunar. Hasselblad Doğal Renk Çözümü (HNCS), insan gözünün algıladığı renkleri doğru bir şekilde geri yüklediğinden, yoğun post prodüksiyon veya karmaşık renk ön ayarlarına gerek kalmadan etkileyici çekimler elde eder.

70mm Orta Tele Kamera, Dinamik Çerçeveleme Olanakları
Sadece ilhama odaklanın ve bırakın Mavic 3 Pro gözlerinizin önünde bir ışık ve gölge konçertosu yapsın.

Mavic 3 Pro Cine, profesyonel içerik oluşturucular için kapsamlı seçenekler sunar. Her üç kamera da Apple ProRes 422 HQ, Apple ProRes 422 ve Apple ProRes 422 LT kodlamayı destekler. Ayrıca, profesyonel oluşturmayı daha da kolaylaştırmak için yerleşik bir 1 TB SSD'ye[5] ve 10 Gbps'lik bir lightspeed veri kablosuna sahiptir.

Endüstri Lideri Performans
Uzatılmış Uçuş Süresi
Mavic 3 Pro, 43 dakikaya kadar uçuş süresi sağlar, pil seviyesi konusunda endişe etmeden uçuşa devam edebilmeniz için size güvence verir.

Amiral Gemisi Video İletimi
DJI O3 +, 15 km'ye kadar iletim mesafesine sahiptir[3] kararlı sinyallerle daha tutarlı bir kamera görüntüsü sunar. Yüksek kare hızlarında 1080p / 60fps HD canlı yayın iletebilir, bu da Mavic 3 Pro'yu kontrolünüze daha duyarlı hale getirir ve monitörünüzde size daha canlı bir video akışı sağlar.

Gelişmiş RTH
Gelişmiş RTH ve geleneksel RTH’nin avantajlarını birleştiren Mavic 3 Pro, eve dönüş yolundaki engelleri kolayca atlayabilir.

Akıllı Özellikler
Focus Track
Hasselblad kamera ve Mavic 3 Pro'nun medium telecamera'sı, Active Track 5.0, Spotlight ve İlgi Çekici Noktayı içeren Focus Track'i destekleyerek birden çok yönde kararlı izleme çekimleri sağlar.

Master Shots
Ana Çekimleri etkinleştirmek için dokunun; Mavic 3 Pro daha sonra otomatik olarak çekim yapar, düzenler, film müzikleri ekler ve sinematik görüntüler oluşturur.

Yüksek Hızlı Hızlı Aktarım
Uzaktan kumandayı bağlamadan fotoğrafları ve videoları akıllı telefonunuza hızla aktarın.

Light Cut
Özellikle Ana Çekimler için yapılmış şablonları deneyin ve etkileyici, hayranlık uyandıran havadan videoları zahmetsizce oluşturun.

Çeşitli Aksesuarlar ve Çarpıcı Uçuş
DJI RC Pro
DJI RC Pro, 1000 nit ekran, yüksek performanslı işlemci ve 15 km video aktarım desteği ile profesyonel içerik oluşturma için eşsiz bir seçenektir.

DJI Mavic 3 Serisi Akıllı Uçuş Bataryası
Mavic 3 Pro'ya 43 dakikaya kadar uçuş süresi sağlar.

DJI 65W Araç Şarj Cihazı
Araç şarj cihazı hafif ve portatiftir ve evrensel bir bağlantı noktası kullanır. Pili, uzaktan kumandayı, akıllı telefonu, dizüstü bilgisayarı ve diğer cihazları şarj edebilir.

Kutu İçeriği
  • DJI Mavic 3 Pro Cine Drone
  • RC Pro Uzaktan Kumanda
  • Bir Çift Kontrol Çubuğu
  • 3 x Akıllı Uçuş Bataryası
  • 6 x Düşük Gürültülü Pervane Çifti
  • 100 W USB-C Güç Adaptörü
  • 100 W USB-C Güç Adaptörü AC Güç Kablosu
  • 100W Pil Şarj Merkezi
  • Saklama Kapağı
  • ND Filtre Seti (ND8, ND16, ND32 ve ND64)
  • 2 x USB-C Kablosu
  • 10 Gb/sn Işık Hızında Veri Kablosu
  • Sırt çantası

Bu ürünü Fotoaksesuar güvencesiyle temin edebilirsiniz.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
DJI Mavic 3 Pro Cine Premium Combo DJI Mavic 3 Pro Cine Premium Combo | Farklı odak uzunluklarına sahip üç sensör ve lensi bir arada barındırarak yeni bir kameralı drone çağını başlatıyor, dji mavic 3 pro cine premium combo fiyat ve özellikleri, inceleme, ürün fiyatı, satın al, en uygun fiyat DM3PCPC
DJI Mavic 3 Pro Cine Premium Combo

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.