DJI Inspire 3 Drone

(0) Yorum - 0 Puan
Stok Kodu
DDII3
Garanti Süresi
24 Ay
Havale
505.890,00 TL (%1,00 havale indirimi)
*138.136,07 TL den başlayan taksitlerle!
511.000,00 TL
Aynı Gün Kargo 16:00'a Kadar Olan Siparişlerde Geçerlidir

DJI Inspire 3 Drone İncelemesi


 


Genel Bakış

Inspire 2'nin birçok yönünü geliştiren DJI Inspire 3 Drone, film ve televizyon yapımcılarının ilerlemelerine ve ihtiyaçlarına ayak uydurarak film yapımcılarının yaratıcı ve çarpıcı sonuçlar yakalamasına olanak tanır. Inspire 3 için özel olarak üretilmiş 8K, tam çerçeve, 3 eksenli, gimbal kamera X9-8K Air ile başlar. Inspire 2'nin iki katı DFOV'lu yeni bir 1/1.8" FPV kameraya katılır. Özelleştirilebilir bir engelden kaçınma sistemi, dahili santimetre düzeyinde RTK doğruluğu ve doğru ve tekrarlanabilir çekimlere olanak tanıyan izleme çözümleri sayesinde profesyonel çekimlerin ve karmaşık çekimlerin yakalanmasına yardımcı olurlar.

 

 

 

 

 


8K X9-8K Hava Gimbal

 

 

 

 

Inspire 3'ün kalbi, her ikisi de profesyonel film ve televizyonun ihtiyaçlarını karşılayan 8K25 CinemaDNG video veya 8K75 Apple ProRes RAW videoya kadar dahili kayıt yapmak için DJI'nin en son görüntü işleme sistemi olan CineCore 3.0'ı kullanan özel yapım X9-8K Air gimbaldir. Görüntü, insan gözünün görebileceğine yakın gerçekçi bir dokuya sahiptir ve görsel efektler ve renk derecelendirme eklemek için yeterli alana izin verir. Karmaşık aydınlatma kaynakları, 14'ten fazla duraklı dinamik aralık ve kentsel manzaralardan çeşitli cilt tonlarına kadar her şeyi kaydederken orijinal DJI sinema Renk Sistemi kullanımıyla desteklenir. 

 

 
 
Ek Özellikler
  • 8K75 Apple ProRes RAW video
  • S ve Q Modu: Kırpma olmadan tam çerçeveye kadar 4K120 ProRes RAW
  • Tam kare 30 fps ve altında Çift Yerel ISO
  • Film üretimi için 24 fps'de EI 800/4000
  • Reklam ve TV prodüksiyonu için 30 fps'nin üzerinde EI 320/1600
  • Karmaşık aydınlatma senaryolarında zengin vurguları ve gölgeleri yakalamak ve düzenleme sırasında daha fazla olasılığa izin vermek için 14'ten fazla duraklı dinamik aralık
  • DJI Sinema Renk Sistemi (DCCS): Geliştirilmiş DCCS, çeşitli ışıklandırmalarda doğal ve kentsel ortamlarda ve cilt tonlarında özgün renkleri korur ve X9-8K Air'in yer tabanlı kameralarla renk eşleştirmesinin daha kolay elde edilmesine yardımcı olur.


FPV Kamera
Inspire 2'nin DFOV'unu 161°'ye iki katına çıkaran yeni 1/1.8" FPV kamera, pilotların drone'un uçuş sırasında gördüklerini ultra geniş birinci şahıs bakış açısıyla görmelerini sağlar. Kamera, canlı yayınların 1080p60'ta iletimini destekler ve 3 μm'lik büyük bir piksel boyutu sağlar. Daha büyük pikseller, gelişmiş gece görüşü ve daha güvenli düşük ışıkta FPV uçuşu için daha iyi ışık algılaması sunar.


Santimetre Düzeyinde RTK Konumlandırma
Inspire 3'ün gövdesine yerleştirilmiş RTK antenleri ile pilotlar, karmaşık rotalarda güvenle tekrar tekrar uçmak için DJI Waypoint Pro'yu kullanmak üzere mimaride ve ölçmede normalde kullanılan santimetre düzeyinde doğruluktan yararlanabilir. RTK antenleri, üç tip GNSS (GPS, BeiDou ve Galileo) ve çift frekans konumlandırma ile birlikte çalışır. Pilotlar, bir NTRIP sunucusuna bağlanmak için RC Plus'ın internet bağlantısını kullanarak bir RTK Ağını etkinleştirmeyi veya ek modüller kurmaya gerek kalmadan isteğe bağlı bir D-RTK 2 Mobil İstasyonu kurmayı seçebilirler.


Yol Noktası Pro
Bu özellik, Tekrarlanabilir Rotalar ve 3D Dolly dahil olmak üzere çok çeşitli ayarları kapsar ve film yapımcılarının son derece karmaşık sahneleri daha kolay çoğaltmak ve yakalamak için RTK konumlandırmasından yararlanmalarına olanak tanır.

 

 

  • Tekrarlanabilir Rotalar: Yükseklik, hız, yalpalama açısı ve kamera ayarları gibi önceden ayarlanmış tüm parametreleri korurken Inspire 2'nin otomatik olarak aynı rotada tekrar tekrar uçmasını sağlayın. Zorlu tek seferlik çekimler yapmanıza ve geçiş çekimleri için günün farklı saatlerinde aynı rotalarda uçmanıza yardımcı olur.
  • 3D Dolly: Havadan sinematografinin sağlayabileceği ek esneklikle bir vinç, kablolu kamera veya tekerlekli kamera çekimini simüle edin. Dolly rotasını planlayabilir ve ardından hızı, yalpalama açısını ve diğer parametreleri gerektiği gibi ayarlarken Inspire 3 drone'u ileri geri hareket ettirebilirsiniz.


Spot Işığı Profesyoneli

 

 

 

Geliştirilmiş makine öğrenimi algoritmalarıyla Inspire 3, nesne tanımayı ve hem insanlar hem de araçlar için daha yüksek doğrulukla kilitlemeyi otomatikleştirmek için Spotlight Pro'yu kullanabilir. Sahneyi yakalamak için Takip veya Serbest modlarından birini seçin.

 

 
 
  • Takip Modu: Bu modda, dron ve gimbal bir özneye kilitlenir ve aynı yöne yönlendirilerek daha kolay dairesel çekimler sağlar
  • Serbest Mod: Gimbalın 360° kaydırma yeteneğinden yararlanarak, pilot çevreyi kontrol etmek ve uçuş rotasını kontrol etmek için FPV kamerayı kullanırken, gimbal bir özneye kilitli kalabilir.


Çok Yönlü Engellerden Kaçınma
Çekim sırasında Inspire 3'ü ve çevredekileri güvende tutmaya yardımcı olmak için DJI, her yönden engelleri algılamak için dokuz görsel sensör içerir. Bu, derinlik algılayan aşağı doğru ToF sensörüne ek olarak 360° yatay, yukarı ve aşağı kapsamayı içerir. Dört iniş kolunun her birine bir balıkgözü kamera takılmıştır. Kaldırıldıklarında gövdeden kaynaklanan engeller önlenebilir ve indirildiklerinde yatay engel algılaması elde edersiniz.

Inspire 3 tarafından sunulan yeni bir özellik, engellerden kaçınmayı özelleştirme yeteneğidir. Böylece film yapımcıları yatay, yukarı veya aşağı algılamayı bağımsız olarak etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilir. Bu, pilotların, çekimi bozan otomatik kaçınma olmaksızın karmaşık ve yaratıcı manevralar gerçekleştirerek nesnelere daha yakın uçmalarına olanak tanır. Yine de, çok yaklaşırsanız Inspire 3'ün size sesli bir uyarı sesi vereceği ve bir nesnenin mesafesini her zaman denetleyicinin ekranında görebileceğiniz bir aralığı manuel olarak ayarlama olanağına sahip olursunuz.

 

 

 

 
O3 pro

O3 Pro, Inspire 2'ye kıyasla mesafe, video gecikmesi ve kararlılıkta nesiller arası bir sıçramadır. DJI O3 Pro video iletim ve kontrol sistemini kullanan Inspire 3 pilotları, tek kontrol modunda 15,3 millik maksimum kontrol mesafesinin keyfini çıkarabilir veya çift kontrol modunda 12,5 mile kadar. Hem 8K gimbal hem de FPV, 90 ms'lik düşük gecikme süresinde 1080p90 canlı yayın sağlayabilir ve ilk kez film yapımcıları 5,1 mile kadar 4K30 veya 1080p60'ta canlı yayın alabilir.

DJI RC Artı

 

Entegre düğmeler ve kadranlara sahip klasik pilot kontrollerine ek olarak, RC Plus'ın 7" ekranı, kamera pozlaması, video özellikleri, odak uzaklığı ve yalpalama açısı gibi canlı bir video beslemesi ve telemetri eklemek için DJI Pilot 2 uygulamasıyla birlikte çalışır. Ekran, 1200 nit parlaklık sağlayarak dış mekan görüntüleme için uygun hale getirir.

 

 

Canlı video akışını setteki diğer kişilerle paylaşmak için, denetleyiciyi isteğe bağlı bir monitöre bağlamak üzere yerleşik HDMI çıkışını kullanabilirsiniz. Pil şarjı başına 3,3 saate kadar çalışabilir ve pil ömrünü uzatmak için çalışırken değiştirmeyi destekler. Uzun süre uçarsanız, birlikte verilen kayış ve bel desteği, pilotluğu daha rahat hale getirmeye yardımcı olur.

Bağımsız Bağlantılarla Çift Kontrol
Inspire 2'den farklı olarak birincil ve ikincil kontrol bağlantıları bağlı değildir. Bu, iki uzaktan kumandanın bağımsız olarak çalışabileceği ve her bir operatöre canlı yayınlar ve farklı fiziksel konumlarda olma yeteneği sağlayabileceği anlamına gelir. Ayrıca, pilot sinyali kaybederse, gimbal operatörü drone'u güvenli bir şekilde indirme işini devralabilir. Lütfen ikinci bir uzaktan kumandanın isteğe bağlı olduğunu ve dahil olmadığını unutmayın.


Genişletilebilir DJI PRO Ekosistemi

 

DJI Inspire 3'ün etkileyici sinematik yetenekleriyle bile pilotlar ve gimbal operatörleri, isteğe bağlı DL Mount lensler ve DJI PRO Ecosystem aksesuarları ve özellikleriyle drone'nun performansını daha da artırabilir.

 

 
  • DJI High-Bright Remote Monitor, canlı yayınları almak veya gimbali ve odağı kontrol etmek için ikinci bir kontrolör olarak kullanılabilir
  • DJI Three-Channel Follow Focus, kontrol sinyallerini Inspire 3'e iletmek için High-Bright Remote Monitor ile O3 Pro sistemini kullanır.
  • DJI Master Wheels, gimbal kontrolüne izin vermek için Yüksek Parlaklıklı Uzaktan Monitör ile çalışır DJI Transmission, RC Plus'ın Yayın modlu bir DJI Video Vericiye bağlanmasıyla sınırsız uzak monitörü destekler


TB51 Çift Pil Sistemi
Uçuş süresini en üst düzeye çıkarmak için bir şarj göbeğine altı TB51 pil dahildir. Küçük ve hafif TB51 pillerin her bir çifti, 28 dakikalık uçuş süresi sağlar ve yeni pillerin Inspire 3'e alınması için çalışır durumda değiştirmeyi destekleyerek arıza süresini azaltır. Akıllı uçuş pilleri, uçuş performansını 64°F'nin altında tutmak için otomatik bir ısıtma işlevi de sunar. Tüm pillerin kullanıma hazır olduğundan emin olmak için verilen katlanır şarj merkezini kullanın. Hızlı Modda sadece 35 dakikada ikisini %90'a ve sadece 160 dakikada sekizi de %100'e kadar şarj ederek sekiz adede kadar pil barındırabilir.


1TB PROSSD
Birlikte verilen 1TB PROSSD sürücüsünde çekim yapın ve yalnızca birlikte verilen USB-C veri kablosuyla kolayca bir PC'ye aktarın. 900 Mb/s maksimum okuma hızı sayesinde çekimlerinizi hızlı bir şekilde önizleyin.


Trol Kutusu

 

Inspire 3'ü ve aksesuarlarını birlikte verilen el arabası çantasıyla güvenli bir şekilde sete götürün. Uzatılabilir tutamak, iki yan tutamak ve dört adet 360° tekerlek taşımayı kolaylaştırır. Kasanın içeriğini güvenli bir şekilde sabitlemek için iki numaralı kilit dahildir. Çanta aşağıdakileri tutacak şekilde tasarlanmıştır:

 

 
  • ilham 3
  • X9-8K denge kamerası
  • İki RC Plus uzaktan kumanda (biri dahildir)
  • Dört (isteğe bağlı) lens
  • 12 uçuş pili (altı dahil)
  • İki pil şarj merkezi (biri dahildir)
  • Üç set pervane ve daha fazlası
 

Çoklu Kamera Zaman Kodu Senkronizasyonu
3,5 mm bağlantı noktası aracılığıyla, havadaki ve yerdeki ekipman arasında zaman kodlarını senkronize edebilirsiniz. Film yapımcılarının kurgu sürecini basitleştirmesine yardımcı olmak.


Çift Anten Yönü
Ön ve arka yerleşik istiflenmiş seramik antenler, uçuş doğruluğunu ve güvenliğini artırmak için anti-manyetik girişim özelliğine sahiptir.


Kutu İçeriği

 

  • DJI Inspire 3 Drone
  • RC Plus
  • 6 x TB51 Akıllı Pil
  • TB51 Akıllı Pil Şarj Merkezi
  • 7 x TB51 Akıllı Pil Şarj Merkezi AC Kablosu
  • TB51 Akıllı Pil Eşleştirilmiş Piller Etiketi
  • 3 x Katlanabilir Hızlı Çıkarılan Pervane Çifti
  • 2 x Gimbal Kauçuk Sönümleyici
  • PROSSD 1TB
  • Trol Kutusu
  • USB-C Yüksek Hızlı Veri Kablosu
  • USB-C - USB-A Veri Kablosu
  • RC Artı Kayış
  • RC Plus Bel Desteği
  • Zenmuse X9-8K Air Gimbal Kamera
  • Zenmuse X9-8K Air Gimbal Kamera Kılıfı
  • DL Montaj Objektif Kapağı
  • X9 Gimbal Taban Kapağı
  • Lens Taşıma (18/24/35/50 mm)
  • Çift Başlı Tornavida


Bu ürünü Fotoaksesuar güvencesiyle temin edebilirsiniz.

 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
DJI Inspire 3 Drone DJI Inspire 3 Drone | Film ve televizyon yapımcılarının ilerlemelerine ve ihtiyaçlarına ayak uydurarak film yapımcılarının yaratıcı ve çarpıcı sonuçlar yakalamasına olanak tanır, dji inspire 3 drone fiyat ve özellikleri, inceleme, ürün fiyatı, satın al, en uygun fiyat DDII3
DJI Inspire 3 Drone

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.