DJI RC Plus (Inspire 3)

(0) Yorum - 0 Puan
Stok Kodu
DJIRSPI3
Garanti Süresi
24 Ay
*18.007,97 TL den başlayan taksitlerle!
66.616,00 TL
Aynı Gün Kargo 16:00'a Kadar Olan Siparişlerde Geçerlidir

DJI RC Plus (Inspire 3) İncelemesi


 


Genel Bakış

DJI Inspire 3'ü kontrol etmek için tasarlanan DJI RC Plus uzaktan kumanda, pilotlara klasik kontroller, çeşitli entegre düğmeler ve kadranlar ve dahili 7" ekran sunar. Ekran, Inspire 3'ten canlı yayını gösterecek şekilde yapılmıştır. Kamera pozlaması, video özellikleri, odak uzaklığı ve gimbal açısı gibi temel telemetri ile birlikte Film ve TV prodüksiyonu söz konusu olduğunda, vakit nakittir. DJI, 7 inçlik 1.200 nit yüksek parlaklığa sahip monitör, olağanüstü bir dış mekan izleme deneyimi sağlar.

Çalışırken Değiştirilebilir Pil
RC Plus'ın pili çalışır durumda değiştirmeyi destekler; bu, tek bir pil şarjıyla 3,3 saatlik çalışma süresini uzatmak için pili gerektiği gibi değiştirebileceğiniz anlamına gelir.


HDMI Çıkışı
Bir film, şov veya reklam oluşturmak genellikle ortak bir süreçtir. DJI RC Plus'taki yerleşik HDMI bağlantı noktası, canlı akışı Inspire 3'ten isteğe bağlı bir harici monitöre çıkararak bu sürece yardımcı olur.

Kablosuz İletim
Wi-Fi 6 (802.11ac) çift bant iletimi
Bluetooth 5.1 desteği


Not
* HDMI terimi, HDMI High-Definition Multimedia Interface, HDMI ticari takdim şekli ve HDMI logosu, HDMI Licensing Administrator, Inc.'nin ticari markaları veya tescilli ticari markalarıdır.

 

 

 

Özellikler

 

 

  • Çözünürlük: 1920×1200
  • Maksimum Parlaklık: 1200 cd/m 2
  • Çalışma Sıcaklığı: -20° - 50° C (-4° - 122° F)

Uyumluluk

 

 

  • DJI Inspire 3

Kutu İçeriği

 

 

  • RC Plus × 1

 

 
 

Bu ürünü Fotoaksesuar güvencesiyle temin edebilirsiniz.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
DJI RC Plus (Inspire 3) DJI RC Plus (Inspire 3)| 7 inçlik 1.200 nit yüksek parlaklığa sahip monitör, olağanüstü bir dış mekan izleme deneyimi sağlar, dji rc plus (inspire 3) fiyat ve özellikleri, inceleme, ürün fiyatı, satın al, en uygun fiyat DJIRSPI3
DJI RC Plus (Inspire 3)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.