JINBEI DPE II-1000w/s LCD Ekran Paraflaş

(0) Yorum - 0 Puan
Stok Kodu
214
Garanti Süresi
24 Ay
Piyasa Fiyatı
12117.6
*3.275,69 TL den başlayan taksitlerle!
12.117,60 TL
Aynı Gün Kargo 16:00'a Kadar Olan Siparişlerde Geçerlidir

Jinbei DPE II-1000w/s Stüdyo Flaşı

Ana çekirdek teknolojisi

1000W tam ışık 1.2s yüksek yoğunluklu sürekli çekimi geri dönüştürür

Kaliteli Alman Heimann flaş tüpleri ile donatılmıştır..

LCD tam özellikli ekran 6 seviyeli karartma standart renk sıcaklığı

Dahili 2.4GHz kablosuz uzaktan kumandalı 

Çok hızlı ve hareketlerin kayıtları için  mükemmel

Sağlam işlem ve etkili soğutma fan sayesinde

Açık ve anlaşılır kontrol menüsü

Gelişmiş devre ve profesyonel hassasiyet için elektronik devreler

Jinbei Dijital Pioneer Studio Flaş DPE II kolay kullanım ve yüksek verimlilik 

Büyük ve orta ölçekli profesyonel fotoğraf stüdyoları, büyük düğün fotoğraf stüdyoları, canlı aksiyon fotoğrafçılığı üsleri, ticari reklamlar, e-ticaret çevrimiçi mağazaları, ürün çekimi, düğün portreleri, moda reklamları, ev aletleri, dijital ürünler için uygundur. ev tekstili, mobilya, ev aletleri, mutfak ve banyo, spor malzemeleri çekimi vb.

 

Biz Fotoğrafçılar stüdyo ekipmanları olarak çok şey talep ediyoruz. Ve gerçek kalite ekipman sadece sürekli kullanılmasıdır. Jinbei DPE II Studio Flaş bir dizi sadece performans, yüksek düzeyde üretilen, aynı zamanda hesap kullanım kolaylığı ve sezgisel çalışma arzusu içine alır .

Jinbei DPE II-1000 Studio Flash , stüdyo flaşının DPE serisinden en son sürümüdür. Bu flaş ünitesinde yerleşik 2,4 GHz alıcı bulunmaktadır. Bununla, flaşın gücü ve grubu doğrudan bir mesafeye ayarlanabilir. Ek olarak, flaş 150 watt'lık modelleme lambasına, LCD ekrana, kompakt ve sağlam tasarıma sahip alüminyum gövdeye ve mükemmel kalitede ve sabit renk sıcaklığına sahip flaş tüpüne sahiptir.

Performans tanıtımı

1000W tamamen optik 1.2s hızlı geri dönüşüm, yüksek kaliteli tam güçte sürekli yakalama

1000W tam güç çıkışı, flaş kılavuz numarası GN98, 1.2s hızlı geri dönüşüm, yüksek kaliteli görüntülerin sürekli tam güçte yakalanması, çekim verimliliğini artırır.

Jinbei profesyonel özel kapasitörler, sürekli yüksek yoğunluklu flaş çıkışını destekler.Taobao çevrimiçi mağazaları, profesyonel stüdyolar ve yüksek hacimli sürekli çekim ihtiyaçları için uygun, aşırı ısınma koruması olmadan 1.000'den fazla çekimin tam güçlü yüksek yoğunluklu sürekli çekimi.Jinbei profesyonel özel kapasitörler, istikrarlı performans, büyük kapasite, düşük ısı üretimi, yüksek basınç direnci, yüksek sıcaklık direnci, güçlü dayanıklılık, uzun ömür Profesyonel fotoğrafçılık gereksinimlerini karşılamak için sürekli yüksek yoğunluklu flaş çıkışını destekleyin

 Jinbei özelleştirmesi, yalnızca çip LCD'nin tam işlevli görüntüsünü kontrol edebilir

7 seviyeli açıklık katsayısı 1/1 ila 1/32 arasında hassas bir şekilde ayarlanır ve çıkış doğruluğu %1'dir; büyük ölçekli hassas karartma, farklı aydınlatma senaryoları için uygundur.

LCD dijital ekran 4.0 ~ 9.0 güç çıkışıdır, yukarıda belirtilen sayısal değer sezgisel olarak görüntülenir, tüm dosya hızlı bir şekilde ayarlanır ve 0.1 seviyeli hassas kontrol hızlı bir şekilde değiştirilir ve işlem, toplu işi karşılayabilen hızlı ve sezgiseldir. Online mağaza ürün çekimleri için hızlı başlangıç, hızlı ayar ve hızlı aydınlatma çekimleri.

 Yüksek Kaliteli Profesyonel Flaş Tüpü Portrelerin ve ürünlerin orijinal rengini gösteren sabit renk sıcaklığı, yüksek renk doygunluğu, doğru renk üretimi;Ticari reklam ürünleri, Taobao e-ticaret çevrimiçi mağazaları vb. giyim portreleri, natürmort ürünleri ve yemek menüleri gibi çekim konuları için yüksek çekim gereksinimlerine sahiptir ve konunun kendisinin renk reprodüksiyonu için yüksek gereksinimlere sahiptir.

Tam işlevli uzaktan kumanda ayarına sahip dahili 2,4 GHz kablosuz alıcı 

Dahili 2.4GHz kablosuz alıcı/16 kanallı güçlü parazit önleme özelliği/300m uzun mesafe/tam işlevli uzaktan kumanda ayarı

Uzaktan tetikleme TR-V6 Trigger tavsiye edilir.Mağazamızdan ayrı olarak satın alabilirsiniz.

Teknik detaylar:

Model Numarası:DPEII-1000

 Güç:1000Ws

 Flaş kılavuz numarası GN98

 Gerilim:195-245 V

 Boyut:420*135*195

 Ağırlık:2.75kg

 Flaş Süresi:1/800s-1/2200 s

 Kılavuz numarası:98

 Flaş güç varyasyon:1/32-1/1

 Renk sıcaklığı:5500K±200K

 Modelleme Lambası:E27 150 W

 CH/GR:0-15/A-J

 Çalışma:AC 195-245 V 50/60 HZ

 Not:Görseldeki TR-V6 Trigger fiyata dahil değildir

Teslimat kapsamı:

1 x Stüdyo Flaş Jinbei DPE II-1000w/s

1 x Güç kablosu

1 x Flaş tüpü

1 x Modelleme için Ampul 150w

1 x Tüp koruma  kapağı

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
JINBEI DPE II-1000w/s LCD Ekran Paraflaş Fotoğraf ve video çekim ekipmanları, stüdyo aksesuarları uygun fiyatlarla ve distribütör garantisiyle Fotoaksesuar.com'da. Ücretsiz kargo avantajıyla online satın alın! 214
JINBEI DPE II-1000w/s LCD Ekran Paraflaş

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.