Sandmarc Anamorphic Lens Edition - 1,33x (iPhone 12 Pro Max)

(0) Yorum - 0 Puan
Stok Kodu
153 19 01 012
Garanti Süresi
24 Ay
Havale
5.153,01 TL (%1,00 havale indirimi)
*1.407,06 TL den başlayan taksitlerle!
%4
5.205,06 TL
5.421,94 TL
Hızlı Gönderi
Kargo Bedava
Aynı Gün Kargo 16:00'a Kadar Olan Siparişlerde Geçerlidir

Sandmarc Anamorphic Lens Edition - 1,33x (iPhone 12 Pro Max) İncelemesi


 
 
Genel Bakış

Ciddi film yapımcıları düşünülerek tasarlanan SANDMARC Anamorfik lens, ultra geniş en boy oranı, oval bokeh ve yatay lens parlamaları ile sinematik çekimler yapmanızı sağlar. Benzersiz oval şekli, JJ Abrams ve Steven Soderbergh gibi film yapımcıları arasında popüler olan bir yöntem olan görüntüyü sıkıştırarak daha fazla yatay bilgi yakalamaya olanak tanır. Sınıfının en iyisi optiklerden üretilen Anamorfik lens, film yapımınızı yeni bir seviyeye taşımayı amaçlamaktadır.

 
Sinema Tasarımlı Cam
Profesyonel mobil film yapımı göz önünde bulundurularak tasarlanan her lens, üstün performans için çok elemanlı, çok kaplamalı ve yansıma önleyici camla üretilmiştir.

 
Mercek Parlaması
Anamorphic'in benzersiz özelliklerinden biri, videolarınıza sinematik bir görünüm kazandırmasıdır. Objektif, gece çekimleri sırasında araba farları, sokak lambaları veya herhangi bir sert ışık yoluyla canlı ışığa maruz kaldığında, filmlerde gördüğünüze benzer bir mercek parlaması oluşturur.
Ultra Geniş
Oval bokeh özelliği ile Anamorfik lens, görüntüyü sıkıştırarak daha fazla yatay bilgi yakalayabilir. Bu yöntem, JJ Abrams ve Steven Soderbergh gibi film yapımcıları tarafından kullanılan sinema kameraları arasında çok popüler.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Sandmarc Anamorphic Lens Edition - 1,33x (iPhone 12 Pro Max) Sandmarc Anamorphic Lens Edition - 1,33x (iPhone 12 Pro Max) | Sınıfının en iyisi optiklerden üretilen Anamorfik lens, film yapımınızı yeni bir seviyeye taşımayı amaçlamaktadır, sandmarc fiyat ve özellikleri, inceleme, ürün fiyatı, satın al, en uygun fiyat 153 19 01 012
Sandmarc Anamorphic Lens Edition - 1,33x (iPhone 12 Pro Max)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.