JINBEI Para 180 Reflektör Kit

(0) Yorum - 0 Puan
Stok Kodu
461
Garanti Süresi
24 Ay
Piyasa Fiyatı
27580.8
*7.455,78 TL den başlayan taksitlerle!
27.580,80 TL
Aynı Gün Kargo 16:00'a Kadar Olan Siparişlerde Geçerlidir
JINBEI Para 180 Reflektör Kit
Dış iskelet yapısı hızlı, dayanıklı, yeterince elastiktir, zamandan ve işçilikten tasarruf sağlar
Derin ağızlı parabolik tasarım, hafif zarflama, özel görme yeteneği oluşturma
Üç kat disk kapağı, aydınlatma efektleri için zengin aydınlatma ve odak sistemi elde etmek için 92cm hareketli alt şaft
Crosshair yumuşak kumaş standart olarak, çok seviyeli dağınık yansıma, mükemmel yumuşak ışık efekti
Işık efekti düzgün ve yumuşaktır, ışık kalitesi üç boyutludan fazladır ve katmanlar çok zengin ve hassastır.
Bir Bakışta Tüm Özellikleri:
Jınbeı TD-180,güçlü,zengin katmanlar ve hassas üç ışık,ışık etkisi tekdüzelik ve yumuşak,ışık kalitesi boyutlu anlamda ikonik 
Parabolik zoom reflektör şemsiye,daha yaygın büyük ışık yüzeyi 180cm derin ağız çapı.
 
92 cm çubuk tasarım ışık ekseni odaklanmak için ayarlanabilir, ileri geri slayt optik merkezi pozisyon dönüştürme, derin ağız ile parabolik reflektör yapısı, böylece aydınlatma aralığı geniş dar, aydınlatma efektleri gelen eşit yumuşak sert ışık seviyesi daha zengin.
 
TD-180 derin ağız parabolik zoom reflektör şemsiye kullanımı hızlı yükleme dış iskelet yapısı, disk kolu kapak Trinity tasarım; gerçekleştirebilir tek anahtar kilitleme veya kilidini dikme, tek tek çekme kolay komple sökme.
 
Hızlı yükleme dış çerçeve yapısı tasarımı zaman tasarrufu, hızlı yükleme ve boşaltma, 16 karbon fiber şemsiye kemik yüksek tokluk, elastik ayak, deformasyon uzun süreli kullanımı.
 
Büyük boyutu yanı sıra TD-180 derin ağız parabolik zoom reflektör şemsiye 180cm çapı yavaş yavaş yavaş, zengin ışık dağılımı tekdüzelik, yumuşak, katmanlı geçiş ve hassas azalan ışık kenarına Orta parabol derinliği 120 cm derin ağız ulaşır. 135 cm genel kapalı uzunluğu,ağırlığı 6.5 kg.
 
Standart ışık çok katlı dağınık ışık, işlemek için daha düzgün saçılma ışık, etkisi daha önemli olduğunu; fiber optik iç tabakası ışık yüksek parlaklık, yumuşak, standart Renk Sıcaklığı parlaklık geliştirmek için etkilidir sağlayan çapraz Starlight yumuşak ışık kumaş ile birlikte geliyor.
 
TD-180 derin ağız parabolik yakınlaştırma yansıtıcı şemsiye uygulandığında gibi insanları çekmek için, sadece dolgu ışığı gereksinimleri geniş bir alanı ateş gibi insanlarla tanışmak için de ayırt edici“kedi gözü”etkisi şekillendirebilir.
 
Not:Görseldeki ışık ve stand fiyata dahil değildir.
 Teslimat Kapsamı:
1x Jinbei Para 180 Reflektör Kit

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
JINBEI Para 180 Reflektör Kit Fotoğraf ve video çekim ekipmanları, stüdyo aksesuarları uygun fiyatlarla ve distribütör garantisiyle Fotoaksesuar.com'da. Ücretsiz kargo avantajıyla online satın alın! 461
JINBEI Para 180 Reflektör Kit

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.